BRÄNDISTÄ

Tuotemerkki AKZENTZ (Kanada) perustettu vuonna 1989, esittelee laajan ja kokonaisvaltaisen valikoiman korkealaatuisia materiaaleja kynsien vahvistamiseen, rakentamiseen ja erilaisiin koristeluihin.

Haigh Industries on tutkimuksen avulla kehittänyt Akzentz-tuotemerkin tuotteita ammattikynsiteknikolle. Edistykselliseen tuotekehitykseen ja erikoiskynsituotteiden valmistukseen erikoistuneen Haigh Industriesin tavoitteena on ollut tarjota kynsiteknikoille tuotteita, työkaluja ja tukea, jotta he voivat menestyä kauneusalan ammattilaisena.

Akzentzin kasvua ja kehitystä ohjaavat edelleen Sandra Haigh (High Industriesin toimitusjohtaja), Frank Haigh (johtaja) ja Cheryl Campbell (myynti- ja markkinointijohtaja). Sandra vastaa edelleen innovatiivisimpien ja uraauurtavimpien kynsituotteiden luomisesta ja valmistuksesta.

Ammattimaisen kynsiteollisuuden edetessä Akzentz on sitoutunut jatkuvasti nostamaan jo ennestään korkeita standardejaan ja pysymään liikkeellepanevana voimana uusien ja innovatiivisten tuotteiden kehittämisessä 2000-luvun kynsiteknikkojen tarpeisiin.

Start typing and press Enter to search

Ostoskori