fbpx

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

ELEON
HÄMEENPUISTO 16, LH 5
33210 TAMPERE
Y 2615563-3

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Eleonora Semenova

luxiogel.fin@gmail.com

044 970 5050

Rekisterin nimi

ELEON;n asiakkuuksiin, verkkokauppaan, sähköpostirekistereihin ja muuhun asialliseen yhteyteen perustuva rekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojen ensisijaisena perusteena on ELEON:n asiakkaan ja ELEON:n välinen asiakassuhde, asiakkaan suostumus, asiakkaan antama toimeksianto tai muu asiallinen yhteys.

Asiakkaan tiedot ovat luottamuksellisia eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan perustiedot: asiakasnumero, sukunimi, etunimi, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite, tilaushistoria ja toimituksen seurantatiedot sekä yrityksen nimi ja Y-tunnus.

Rekisteriin tallennetaan asiakkaan antama lupa lähettää markkinointiviestintää.

Asiakkaiden henkilötietoja käsitellessään ELEON noudattaa henkilötietolakia, lakia yksityisyyden suojasta, tietoturvasta sekä muuta tietosuojaan liittyvää lainsäädäntöä ja hyvää tietojenkäsittelytapaa.

Säännönmukaiset tietolähteet

Yhteystiedot tallennetaan asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä tai muussa asiakkuuteen / palveluun liittyvässä tilanteessa . Muut tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Rekisterin ylläpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Verkkokaupan rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.

Tarkastusoikeus

Jokaisella asiakkaalla on oikeus tarkastaa kaikki hänen tietonsa asiakasrekistereissämme. Tarkastuspyynnön voi lähettää Eleonora Semenovalle, yhteystiedot yllä. Asiakkaalla on oikeus vaatia tietojen korjaamista ja hänellä on velvollisuus ilmoittaa muuttuneet tiedot välittömästi.

Start typing and press Enter to search

Ostoskori